KokosKyckling med Citron&Curry.
Det blir det till middag med en god sallad.
Dock måste jag hitta nya ingredienser till min sallad, måste förnya !
Utförande:
Skär paprikorna i klyftor. Bryn kycklingen. Hacka löken, vitlöken, chili och ingefära.
Tillsätt lök, chili, vitlök och kryddor och låt fräsa med en stund och tillsätt sedan paprikaklyftor, citronsaft,
rivet citronskal, tomatpuré, kokosmjölk.
Koka på låg temperatur 15-20 minuter. Servera med vildris och sallad.
Dock måste jag hitta nya ingredienser till min sallad, måste förnya !
Portioner: 3 | |||
Ingredienser: 400 g kycklinglår 0,5 msk rapsolja 1 gul lök(ar) 3 dl vildris (fas3) kan ersättas av en god sallad enbart 0,5 chilifrukt, finhackad, röd 0,5 citron rivet skal och saft 1 tsk curry 1 tsk fruktsocker 0,5 gul paprika 1 tsk ingefära, färsk 2 dl kokosmjölk lätt 1 st röd paprika salt och peppar 2 msk tomatpuré 2 vitlöksklyfta(or) 4 port blandad sallad |
Utförande:
Skär paprikorna i klyftor. Bryn kycklingen. Hacka löken, vitlöken, chili och ingefära.
Tillsätt lök, chili, vitlök och kryddor och låt fräsa med en stund och tillsätt sedan paprikaklyftor, citronsaft,
rivet citronskal, tomatpuré, kokosmjölk.
Koka på låg temperatur 15-20 minuter. Servera med vildris och sallad.
Kommentarer
Trackback